دسته‌بندی نشده

ابر هیبریدی (ترکیبی) چیست؟

ابر هیبریدی

ابر هیبریدی یک محیط محاسباتی ترکیبی است که در آن برنامه‌ها با استفاده از ترکیبی از محاسبات، ذخیره‌سازی و سرویس‌ها در محیط‌های مختلف اجرا می‌شوند—ابرهای عمومی و ابرهای خصوصی، از جمله دیتاسنتر های داخل شرکت یا edge locations. راهکار‌های رایانش ابری ترکیبی بسیار گسترده هستند زیرا امروزه تقریباً هیچ‌کس به طور کامل به یک ابر عمومی تکیه نمی‌کند.

راهکار‌های ابری ترکیبی، شما را قادر می‌سازد تا بارهای کاری را بین این محیط‌های ابری مختلف جابجا کرده و مدیریت کنید و به شما این امکان را می‌دهد تا بر اساس نیازهای خاص کسب‌وکار خود، تنظیمات متنوع‌تری ایجاد کنید. بسیاری از سازمان‌ها برای کاهش هزینه‌ها، به حداقل رساندن ریسک و گسترش قابلیت‌های موجود خود برای حمایت از تلاش‌های تحول دیجیتال، پلتفرم‌های ابری ترکیبی را انتخاب می‌کنند.

ابر ترکیبی یکی از رایج‌ترین گزینه‌ها در زیرساخت IT امروزی است. مهاجرت‌های ابری اغلب به طور طبیعی منجر به پیاده‌سازی ابر ترکیبی می‌شود، زیرا سازمان‌ها اغلب مجبورند برنامه‌ها و داده‌ها را به آرامی و به‌طور سیستماتیک انتقال دهند. محیط‌های ابری ترکیبی به شما این امکان را می‌دهند که به استفاده از خدمات داخلی ادامه دهید و در عین حال از گزینه‌های انعطاف‌پذیر برای ذخیره‌سازی و دسترسی به داده‌ها و برنامه‌های ارائه‌شده توسط ارائه‌دهندگان ابر عمومی مانند Google Cloud بهره ببرید.

تعریف ابر ترکیبی

راه‌حل‌های ابری ترکیبی شامل برنامه‌ها یا اجزای آن‌ها مانند محاسبات، شبکه و ذخیره‌سازی هستند که در میان ابرهای عمومی و خصوصی مستقر می‌شوند. سرورهای داخلی اغلب به عنوان ابرهای خصوصی نیز شناخته می‌شوند.

نمونه‌های ابر ترکیبی

رایج‌ترین مثال ابر ترکیبی استفاده از ابر عمومی با خدمات ابر خصوصی و زیرساخت داخلی است. با این حال، هیچ پیکربندی ابر هیبریدی یا معماری یکسانی وجود ندارد.

یک ابر ترکیبی می‌تواند یک ابر عمومی و یک ابر خصوصی را که در محل شرکت یا در edge اجرا می‌شود ترکیب کند. همچنین می‌تواند یک ابر عمومی را با یک ابر عمومی دیگر (با نام مستعار، چند ابری) ترکیب کند.

مدل‌های ترکیبی به این منظور هستند که به سازمان اجازه می‌دهند محیط‌ها را با هم ترکیب کرده و مطابقت دهند و بهترین کار را برای برنامه‌ها و داده‌های خاص انتخاب کنند. به عنوان مثال، راه‌حل‌های ترکیبی در میان شرکت‌هایی در صنایع بسیار تحت نظارت که دارای الزامات سختگیرانه حفظ حریم خصوصی داده‌ها برای نحوه ذخیره، پردازش و تعامل با داده‌های خود هستند، محبوب هستند.

دیگر مثال رایج ابری ترکیبی هنگام انتقال به استفاده از یک ابر عمومی برای مقیاس‌سازی پویا ظرفیت زمانی است که نیازهای محاسباتی یا پردازشی بیش از قابلیت‌های مرکز داده است. بسیاری از پروژه‌های مهاجرت ابری به‌طور اجتناب‌ناپذیری منجر به استقرار ابر ترکیبی می‌شوند، زیرا حجم کار و برنامه‌های کاربردی به آرامی و به طور استراتژیک به ابر منتقل می‌شوند.

آیا ابر هیبریدی همان multicloud است؟

در حالی که این اصطلاحات اغلب به جای هم استفاده می‌شوند، اما در واقع یکسان نیستند. ابر ترکیبی دارای ابرهای عمومی و خصوصی به هم پیوسته مختلف است که با هم کار می‌کنند و داده‌ها و فرآیندها را برای انجام یک کار به اشتراک می‌گذارند. از سوی دیگر، رویکردهای چند ابری از خدمات بیش از یک ابر عمومی برای انجام وظایف مختلف، صرف نظر از جایی که میزبانی می‌شوند، استفاده می‌کنند. سازمان‌هایی که نمی‌خواهند به یک ارائه‌دهنده ابری واحد وابسته باشند، ممکن است از منابع چندین ارائه‌دهنده استفاده کنند تا بهترین مزایا را از هر سرویس منحصربه‌فرد دریافت کنند.

یک رویکرد ابری ترکیبی نیز می‌تواند چند ابری در نظر گرفته شود که شامل منابع یک ابر خصوصی و منابع حداقل دو ارائه‌دهنده خدمات ابر عمومی باشد. به عبارت دیگر، راه‌اندازی‌های چند ابری شامل راه‌اندازی‌های ابری ترکیبی است، اما یک ابر ترکیبی به‌طور خودکار چند ابری در نظر گرفته نمی‌شود.

ابر هیبریدی چگونه کار می‌کند؟

ابرهای ترکیبی با ترکیب منابع و خدمات از دو یا چند محیط محاسباتی مجزا کار می‌کنند. معماری‌های ابری ترکیبی نیاز به یکپارچه سازی و هماهنگی دارند تا بتوانید اطلاعات را به سرعت به اشتراک بگذارید، جابجا کنید و همگام سازی کنید.

شبکه ابری ترکیبی قوی برای استقرار ابر هیبریدی برای عملکرد صحیح بسیار مهم است. اتصال بین محیط‌ها معمولاً با استفاده از یک شبکه محلی (LAN)، شبکه گسترده (WAN)، شبکه خصوصی مجازی (VPN) و رابط‌های برنامه نویسی کاربردی (API) برقرار می‌شود.

مشابه دیگر معماری‌های رایانش ابری، پلتفرم‌های ابری ترکیبی از مجازی‌سازی، کانتینری‌سازی و فناوری‌های شبکه و ذخیره‌سازی تعریف‌شده توسط نرم‌افزار برای انتزاع و جمع‌آوری منابع استفاده می‌کنند. نرم افزار مدیریت اختصاصی این امکان را به سازمان‌ها می‌دهد تا منابع را تخصیص دهند و تامین بر اساس تقاضا را برای محیط‌های مختلف فعال کنند.

رویکرد ابر ترکیبی برای چه مواردی استفاده می‌شود؟

اگر می‌خواهید از مقیاس و امنیت یک ابر عمومی مانند Google Cloud استفاده کنید و در عین حال داده‌های خود را در محل نگه دارید تا با قوانین اقامت داده‌ها مطابقت داشته باشد یا از نیازهای محاسباتی نزدیک‌تر به مشتریان خود پشتیبانی کنید، رویکرد ابری ترکیبی برای شما مناسب است. . برای برخی از شما، با سیستم‌های حیاتی که در ابرهای خصوصی و عمومی کار می‌کنند، محاسبات ترکیبی یک گزینه عالی است.

در اینجا فقط چند نمونه از مزایای استفاده از ابر هیبریدی آورده شده است:

  • با سرعت خودتان مدرن شوید. با یک ابر ترکیبی می‌توانید برنامه ها را با سرعتی که برای کسب و کار شما منطقی است به ابر منتقل کنید و زیرساخت فنی خود را در طول زمان متحول کنید.
  • انطباق با مقررات را حفظ کنید. بسیاری از صنایع قوانینی دارند که برنامه شما در آن جا می‌تواند فعالیت کند. Hybrid می‌تواند به شما در استفاده از ابرهای خصوصی و عمومی در حین رعایت الزامات قانونی کمک کند.
  • اجرای برنامه‌ها در محل. ممکن است برنامه‌های تنظیم‌شده‌ای داشته باشید که باید در محل شرکت باقی بمانند یا سیستم‌های مرکزی که انتقال آنها به ابر دشوار است.
  • اجرای برنامه‌ها در Edge از راه دور. اگر در صنایعی فعالیت می‌کنید که محاسبات ترکیبی edge را با تأخیر کم نیاز دارند، مانند کیوسک‌ها در خرده فروشی یا شبکه‌های مخابراتی، یک رویکرد ترکیبی به شما امکان می‌دهد برنامه‌های انتخابی را در edge اجرا کنید.

راهکار‌های ابر ترکیبی

امروزه، تیم‌های فناوری اطلاعات به دنبال معماری محیط‌های ابری ترکیبی هستند که از پشته‌های فناوری یکسان استفاده می‌کنند تا با پذیرش فناوری‌های بومی ابری، میکروسرویس‌ها و معماری مبتنی بر کانتینر و زیرساخت‌ها به عنوان کد همگام شوند.

با گذشت زمان، راه‌حل‌های ابری ترکیبی کمتر بر روی اتصال بین مکان‌ها متمرکز شده‌اند و به طور فزاینده‌ای به سمت قابلیت حمل بار کاری و استقرار خودکار به بهینه‌ترین محیط برای موارد استفاده تجاری تغییر می‌کنند.

بنابراین، توصیه می‌کنیم به جای اینکه صرفاً از نظر مکان و مالکیت، به پلتفرم‌های ابری هیبریدی بر اساس کاری که انجام می‌دهند فکر کنید.

یک راهکار ابری ترکیبی باید:

  • منابع، خدمات و عملکرد فناوری اطلاعات را یکپارچه کند
  • مقیاس کردن و تامین را به صورت خودکار انجام دهد
  • بارهای کاری را آزادانه بین محیط‌ها جابه جا کند
  • سازماندهی فرآیندها و ارائه مدیریت یکپارچه
  • استقرار خودکار برنامه‌ها را در ابرهای خصوصی و عمومی و همچنین مکان‌های edge

مزایای ابر هیبریدی

Flexible operations

محاسبات ترکیبی شما را انعطاف پذیر می‌کند تا در محیطی که برای شما بهترین است کار کنید. برای مثال، با ساخت با کانتینرها، می‌توانید برنامه‌های قابل حمل ایجاد کنید و به راحتی بین ابرهای عمومی و خصوصی حرکت کنید.

Improved performance and reduced latency

گاهی اوقات، برنامه‌های توزیع شده در مکان‌های دور از راه حل ابر هیبریدی بهره می‌برند. برای برنامه‌هایی که نیاز به تأخیر کم دارند، محاسبات ترکیبی نزدیک به کاربران نهایی انجام می‌شود.

Effective application governance

ابر هیبریدی به شما این امکان را می‌دهد که تصمیم بگیرید برنامه شما در کجا قرار بگیرد و محاسبات ترکیبی کجا اتفاق بیافتد. این می‌تواند به بهبود حریم خصوصی و اطمینان از انطباق با برنامه‌های تنظیم شده به شما کمک کند.

Faster innovation

مدل‌های ابری ترکیبی دسترسی به جدیدترین فناوری‌ها مانند هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی را بدون نیاز به گسترش یا جایگزینی زیرساخت‌های موجود شما فراهم می‌کنند. شما می توانید منابع را به حداکثر برسانید و بهره وری را برای سرعت بخشیدن به توسعه و تحویل برنامه ها افزایش دهید.

Improved ROI

با افزودن یک ارائه‌دهنده ابر عمومی به زیرساخت‌های موجود در محل خود، می‌توانید ظرفیت محاسبات ابری خود را بدون افزایش هزینه‌های مرکز داده خود افزایش دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *